Kontakt info

ELEKTRO MILAS d.o.o.
za proizvodnju, trgovinu i usluge

Sestre Silvije Antić 4, 88320 Ljubuški
Telefon: ++ 387 (039) 830 751
kontakt@elektro-milas.com

Partneri

Ispod se nalazi lista i katalozi naših partnera. Ako ste zainteresirani za suradnju, slobodno nas kontaktirajte preko naših kontakt stranica.

ABB   ABB
Švedsko – Švicarska korporacija s fokusom na robotiku, energetiku, automatizaciju i elektrotehniku. Smatra se jednom od najvećih inženjerskih tvrtki, te ima 132.000 uposlenih.  
Vimar SpA   Vimar SpA
VIMAR je renomirani talijanski proizvođač elektromaterijala i sustava za automatizaciju doma (BY-ME). Asortiman VIMARA podijeljen je u programe: NEVE, PLANA, IDEA, ARKE i EIKON.
Vimar programe krasi velik izbor materijala (kristali, drvo, metal, kamen, plastika) i više završnih oblika obrade (pravokutni ili zaobljeni oblik) završnih maski.
 
Siba GmbH   Siba GmbH
Siba GmbH je njemački proizvođač VN, NN i specijalnih osigurača s više od 60 godina tradicije. Iz male obiteljske tvrtke, izrasli su u jednog od najvećih i najpouzdanijih proizvođača specijalnih osigurača na svijetu, s tim da je kompletna proizvodnja zadržana u Njemačkoj.
TT KABELI   TT KABELI
TT Kabeli je vodeći proizvođač 1 kV energetskih kabela u Bosni i Hercegovini, s kapacitetom od 15000 t gotovih proizvoda.
MIVIKO   MIVIKO
Miviko je proizvođača električnih vodova i kabela u naponskom opsegu do 1 kV. Tvrtka je osnovana 2008. godine u Posušju, Bosna i Hercegovina.
GEWISS   GEWISS
Gewiss je vodeći međunarodni proizvođač sistema i komponenti za niskonaponsku električnu instalaciju. Njihovi proizvodi uključuju od elemenata za domaćinstva do automatsih prekidača, preko distribucijskih ploča i kućišta za industrijsko povezivanje.
ABL   ABL
ABL, jedan od najpoznatijih proizvođača automatskih osigurača, utičnica, utikača, razdjelnika za automatske osigurače, diferencijalnih sklopki... Osnivač ABL-a Albert Buttner, razvio je osnovnu ideju uzemljenih utičnica i utikača poznatijih pod nazivom Schuko sistem, koji je sada jedan od najkorištenijih sistema u svijetu.
Asita   Asita
Tvrtka Asita je jedan od vodećih Europskih proizvođača "izolir trake", elektroničkih i električnih mjernih instrumenata. Osnovana je 1975. godine u Faenzi, Italija. 


Pronutec   Pronutec
 U svojih 30 godina postojanja, tvrtka Pronutec se profilirala kao jedan od većih europskih proizvođača niskonaponske sklopne tehnike.
Trenutno je prisutna na tržištu 60 zemalja.
TESLA CABLES   TESLA CABLES
Tesla kabeli d.o.o. tvrtka je specijalizirana za prodaju svih vrsta električnih vodova i kabela. Utemeljena je 2013. godine.
F-tronic   F-tronic
Tvrtka osnovana prije 25 godina. U svom proizvodnom programu ima preko 1.000 plastičnih artikala s proizvodnim kapacitetom od preko 100.000 jedinica dnevno.
OEZ   OEZ
OEZ je jedan od najvećih proizvođača elektroinstalacijskog materijala, svih vrsta osigurača, elektromagnetskih prekidača i sl.
Bocchiotti   Bocchiotti
Bocchiotti S.p.A je talijanski proizvođač koji izvozi u više od 40 zemalja u i van Europe. 
S više od 500 uposlenih i 5.000 artikala u proizvodnom pogonu, smatra se gigantom u industriji plastičnih proizvoda. 
TEM MANDEKS   TEM MANDEKS
Djelatnost Društva TEM Mandeks d.o.o. je proizvodnja i montaža elektromaterijala, proizvodnja ostalih proizvoda od plastike te trgovina na veliko.
VORTICE   VORTICE
Tvrtka Vortice je europski lider u proizvodnji ventilatora, a osnovana je u Milanu 1954. godine.
Elematic - ITW Construction   Elematic - ITW Construction
renomirani talijanski proizvođač vijčane robe s dugogodišnjom tradicijom. Uz vijčanu robu Elematic u ponudi ima i alat za električare, vrhunske kvalitete. 
DAHOP UTVA   DAHOP UTVA
Dahop Utva - društvo za hladno oblikovanje profila je jedan od najvećih regionalnih proizvođača raznih profila čeličnih proizvoda.
WASKÖNIG+WALTER   WASKÖNIG+WALTER
Waskönig+Walter je od osnutka 1873. godine jedan od najvećih europskih proizvođača kablova za profesionalnu upotrebu. Konkurentna prednost usluge, kvaliteta i inovativnost su glavne značajke ovog njemačkog proizvođača.
SCHNEIDER ELECTRIC   SCHNEIDER ELECTRIC
Schneider Electric: Kao globalni stručnjak u upravljanju energijom koji posluje u više od 100 zemalja, Schneider Electric nudi integrirana rješenja na više tržišnih segmenata, uključujući i vodeće pozicije u energetici i infrastrukturi, industrijskim procesima, zgradarstvu i podatkovnim centarima/mrežama, kao i široku prisutnost u stambenim aplikacijama.
RADIUM   RADIUM
Radium je jedan od vodećih proizvođača rasvjetnih tijela. Iskustvo, inovativnost i predanost zaposlenika, visok standard kvalitete te vrlo učinkovita proizvodnja su garancija Radium-ovih proizvoda.
TREVOS   TREVOS
Trevos se ubraja u najznačajnije europske proizvođače industrijske i rasvjete za urede. Uz najnoviju tehnologiju i kontrolu proizvodnje sposobni su nuditi visokokvalitetna rasvjetna tijela. Prodajna mreža postoji u više od 40 zemalja diljem svijeta.
KANLUX   KANLUX
Kanlux u ponudi ima niz inovativnih rasvjetnih rješenja, koja se mogu podijeliti u nekoliko proizvodnih skupina: arhitektonska rasvjeta, stambena vanjska rasvjeta, kućna rasvjeta, izvori svjetlosti, kao i komplementarni raspon elektroinstalacijskog pribora i modularnih uređaja.
METALNA GALANTERIJA VEDRIŠ   METALNA GALANTERIJA VEDRIŠ
MGV je osnovan 1994 godine. Od tada je prisutan na tržištu sa gromobranskim i elektro priborom. Isključivo se bave proizvodnjom i kako imaju vlastitu alatnicu za razvoj svih programa registrirani su za proizvodnju metalne galanterije, strojnu obradu metala i konstrukciju i izradu alata.
MODUS   MODUS
Modus već 14 godina spada u vodeće češke proizvođače industrijske rasvjete. Uhodani tim i moderna tehnologija u proizvodnji čine ovu tvrtku jednom od vodećih u ovom sektoru proizvodnje.
RAMCRO   RAMCRO
Tvrtka Ramcro SpA je osnovana 1979. godine te je stekla ugled kao proizvođač specijaliziranih kablova. Tvrtka posjeduje veliko iskustvo u proizvodnji informatičkih, koaksijalnih, antenskih, radiofrekvencijskih kablova, kao i raznih kablova za specijalne namjene.
ALCAD   ALCAD
Alcad se bavi proizvodnjom komponenti za distribuciju TV i radio signala, te interfonskih sistema. Mogu se pohvaliti da je sva njihova aktivnost u istraživanju, dizajnu, proizvodnji i marketingu svojih proizvoda fokusirana na što bolji prihvat i distribuciju digitalnih i analognih, satelitskih, zemaljskih televizijskih signala.
LUXRAM   LUXRAM
Luxram lighting je profesionalna tvrtka specijalizirana za proizvodnju, distribuciju i marketing za cijeli niz izvora svjetlosti koji uključuju LED žarulje, štedne žarulje, halogene žarulje, fluorescentne žarulje, HID i žarulje sa žarnom niti.
RADE KONČAR KONTAKTORI I RELEI   RADE KONČAR KONTAKTORI I RELEI
Tvrtka Rade Končar - kontaktori i relei narasla je u jedinstvenu tvrtku na Balkanu sa vlastitom proizvodnjom motora AC i DC sklopnika, modularnih i pomoćnih sklopnika, bimetalnih releja, elektromagnetnih prekidača, grebenastih prekidača, elektronskih vremenskih releja, tipkala ... sve u svemu proizvodi sve osnovne elemente upravljanja relejima.
ARNOCANALI   ARNOCANALI
Arnocanali group je osnovana 1980.godine. Talijanski proizvođač kanalica, raznih vrsta stezaljki i ostale opreme za elektroinstalacije koji su poznati po kvaliteti, sigurnosti i trajnosti.
ERGOM   ERGOM
Ergom je od osnutka 1989. godine pouzdan partner kada su u pitanju električna oprema i profesionalni alati za električare. Kompanija nudi preko 15 000 proizvoda, sve što je potrebno za ispravnu instalaciju i operaciju žica i kablova.
POLLMANN   POLLMANN
Pollmann Elektrotechnik je zbog više od 30 godina iskustva i stalnim inovacijama postao jedan od vodećih europskih proizvođača u području elektroinstalacijskog materijala.
NIBA ILLUMINAZIONE   NIBA ILLUMINAZIONE
Niba postoji u industriji rasvjete dugi niz godina, razlikuje se po kvaliteti svojih usluga uz odličan omjer cijene/kvalitete svojih proizvoda. Tijekom godina Niba je ulagala u razvoj novih proizvoda i širenje svoje proizvodnje te namjerava nastaviti ulagati svjesni važnosti prilagodbe novim tehnologijama kako bi učinkovito nastavili raditi na tržištu.
Etelec SpA   Etelec SpA
Etelec je talijanska tvrtka koja posjeduje široku lepezu proizvoda za instalaciju niske i struje srednjeg napona.
Na domaćem tržištu se smatra vodiljom po pitanju dizajna, kvalitete i uvođenju noviteta u industriju.
BPT   BPT
BPT je drugi po veličini talijanski proizvođač interfonskih sistema. U svom asortimanu nudi rješenja kako za mali broj korisnika tako i za velike sisteme od preko 1000 korisnika. U našem asortimanu imamo više različitih sustava.
ELECTROSTART   ELECTROSTART
Electrostart je bugarski proizvođač električnih i elektromagnetskih prigušnica, transformatora, uređaja za paljenje i drugih komponenti za metal-halogene, natrijeve, živine i druge plinske žarulje.
Feilo Sylvania   Feilo Sylvania
Feilo Sylvania je internacionalni dizajner i proizvođač rasvjete. Sa svojim tvornicama u Europi, Aziji, Sjevernoj i Južnoj Americi jedna je od rijetkih tvrtki koje proizvode i svjetiljke i žarulje. Tvrtka je osnovana 1924. godine.


KOMAR-GIPS   KOMAR-GIPS
Komar predstavlja vodećeg proizvođača pečenog gipsa u ovom dijelu Europe, te je ekskluzivni dobavljač za sve proizvođače gipsanih žbuka (maltera) na području Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
PERRY   PERRY
Perry Electric je talijanska tvrtka koja razvija i proizvodi uređaje za vremenske, energetske, temperaturne releje, detektore plina i kućnu automatizaciju. Tvrtka ulaže relevantna sredstva u istraživanje i razvoj kako bi zadržali i proširili svoj asortiman proizvoda kao odgovor na sve veće zahtjeve tržišta.
WORK-ING   WORK-ING
Poduzeće Work-ing d.o.o. bavi se projektiranjem i izradom priključno-mjernih ormarića za potrebe elektrodistibucije, industrije i stanogradnje. Strukturu zaposlenih čine inženjeri, elektrotehničari, strojarski tehničari i komercijalisti. Tim od 20 zaposlenika brine se da proizvodi budu kvalitetno sastavljeni i isporučeni u skladu s normama, potrebama i željama kupaca.
ELSTA MOSDORFER   ELSTA MOSDORFER
Donedavno tvrtka poznata pod imenom Tep Elsta d.o.o., dolaskom strateškog partnera Elsta Mosdorfer GmbH iz Kaindorfa u Austriji počinje nova stranica razvoja i djelovanja ove tvrtke, te nastavlja djelovanje pod imenom ELSTA-Mosdorfer d.o.o. Proizvodni program sastoji se od poliesterski ormara i ormarića, kabelskih razvodnih ormara, ormara za javnu rasvjetu i ormara za kampove i marine.
ZAMEL   ZAMEL
Zamel je poljska tvrtka sa 20 godina na tržištu elektrotehnike sa dinamičnim razvitkom. Njihova ponuda obuhvaća osam grupa proizvoda: zvona i gongovi, interfonski sustavi, žice, građevinska automatika, bežični pozivni sustavi, bežični alarmi, električni proizvodi i uređaji za daljinsku kontrolu.
ELEKTROMATERIAL LENDAVA   ELEKTROMATERIAL LENDAVA
Elektromaterial Lendava pripada u sam vrh proizvođača elektroinstalacijskog materijala u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Već više od četiri desetljeća ostvaruju svoja strateška usmjerenja i teže svojem poslanstvu, viziji i poslovnim vrijednostima.
TELE-FONIKA KABLE   TELE-FONIKA KABLE
Grupa TELE-FONIKA Kable je rangirana na čelu globalne kabelske industrije. Grupa je treći proizvođač kabela i žica u Europi sa značajnim potencijalom razvoja. Asortiman proizvoda obuhvaća 25.000 tipova kabela i prodaje se u više od 90 zemalja.